Ви можете зробити замовлення, подзвонивши за телефонами:
- 095-768-28-96
- 067-471-04-36
- 093-970-55-08
- 0472-56-85-01
Форма алюмінієва для випічки великоднього ягняти баранчика 32.5х18.5х12 см
- Наявність: Немає в наявності
- Виробник: Ласунка
- Модель: 81904
- Товар переглянуто: 19325
-
1 199,00 грн.
Ваше замовлення комплектується і відправляється протягом 1 робочого дня.
Доставка здійснюється транспортними компаніями України (Нова Пошта, точки видачі ROZETKA, Укрпошта).
Поділитись:
Форма у вигляді баранчика буде відмінно виглядати на вашому великодньому столі і наблизить вас до шанування старого звичаю приношення в жертву Ягня під час святкування великого християнського свята Великодня!
Пасхальне Ягня - це праобраз Ісуса Христа, нагадування про Його хресну смерть у спокутування гріхів всього людського роду. Христос став Агнцем, заколеним за гріхи людей. Ягня– символ воскреслого Ісуса і одночасно – лагідності і смирення.
Вашим дітям святковий великодній баранчик, спечений у спеціальній формі, принесе величезну радість.
Досвідчені кондитери в абсолютній більшості випадків вибирають саме алюмінієві форми для випічки великодніх баранчиків. Все тому, що алюміній - кращий матеріал для використання. Можливість корозії абсолютно виключена і форма не буде розшаровуватися. Алюмінієва форма для випічки дуже проста і практична у використанні, що теж важливо для приготування!
Крім цього, алюміній також має чудові теплообмінні характеристики, які дозволяють зробити форми для випічки з цього матеріалу справжньою знахідкою для всіх майстрів і домогосподарок.
- Товщина металу - 4 мм
- Вага - 2485 г
- Загальна довжина з ручками - 32,5 см
- Довжина без ручок - 25 см
- Висота - 18,5 см
- Глибина - 12 см
ЯК ПРИГОТУВАТИ КЕКС БАРАНЧИК
- Форму ретельно змастити маслом, особливо зверніть увагу на всі поглиблення.
- Масло розтопити.
- Соду погасити в кефірі.
- Яйця збити з невеликою кількістю цукру
- Цукор, яйця і кефір добре змішати.
- У суміш поступово всипати просіяне борошно, постійно помішуючи.
- У тісто додати ванілін, розтоплене масло і промиті родзинки.
- Половину порції тіста влити в ту частину форми, де розташована мордочка.
- Форму закрити другою частиною, поставити в нагріту піч.
- Випікати при температурі 160-180 градусів близько 30 хвилин, потім перевернути і тримати в духовці ще хвилин 10.
- Форму з кексом вийняти з духовки, трохи остудити, відкрити і дістати готовий кекс Баранчик.
- Остиглий кекс посипати цукровою пудрою, шию баранчика обв'яжіть стрічкою, зав'яжіть її бантиком або повісьте маленький дзвіночок.
ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ВЕЛИКОДНЬОГО БАРАНЧИКА
- 700-800 г борошна
- 600 г (кефіру, мацоні, йогурту)
- 300 г цукру
- 150 г масла або маргарину
- 3 яйця
- 100 г родзинок
- 1 ч.л. соди
- пакетик ванілі
Другу порцію випікайте аналогічно.
Загальні характеристики | |
Тип форми | фігурна |
Кількість випічки | 1 |
Матеріал | Спеціальний харчової алюмінієвий сплав |
Країна виробник | Україна |
Додаткові характеристики | |
Вага | 2485 |
Ваше замовлення комплектується і відправляється протягом 1 робочого дня.
Доставка здійснюється транспортними компаніями України (Нова Пошта, точки видачі ROZETKA, Укрпошта).
Після відправлення замовлення ми повідомимо Вам номер багажної декларації та дату прибуття до Вашого міста.
Наш магазин працює відповідно до Закону про Захист Прав Споживачів.
Тому в разі несправності виробу:
- Товар відсилається на експертизу в сервіс центр, для встановлення причини поломки;
- Якщо поломка сталася не з Вашої вини, Ви маєте право на повернення грошей, заміну товару на аналогічний або безкоштовний ремонт.