Ви можете зробити замовлення, подзвонивши за телефонами:
- 095-768-28-96
- 067-471-04-36
- 093-970-55-08
- 0472-56-85-01
Тендерайзер (розпушувач для м'яса)
- Доступность: На складе
- Производитель: Katsscn
- Код товара: 81658
- Продукт просмотрен: 3584
-
112,00 грн.
Ваше замовлення комплектується і відправляється протягом 1 робочого дня.
Доставка здійснюється транспортними компаніями України (Нова Пошта, точки видачі ROZETKA, Укрпошта).
Поделиться
Тендерайзер (розпушувач для м'яса)
Головна ціль тендерайзера — надання м'ясу пухкої консистенції, що прискорить процес приготування продукту і значно зекономить час роботи кухаря.
Перевага тендерайзера в тому, що розпушене з його допомогою м'ясо краще зберігає свої смакові якості, залишаючись при смаженні м'яким і соковитим.
При обробці тендерайзером волокна продукту травмуються менше, ніж при обробці молотком для м'яса, а сполучні тканини максимально руйнуються.
Теплові хвилі проходять набагато легше крізь тканини розпушеного продукту, тому будь-яке м'ясо без кісток після обробки просмажується набагато швидше і рівномірніше.
Принцип роботи з тендерайзери досить простий:
1. Розмістіть м'ясо на оброблювальній дошці з дерева або пластика.
2. Відбийте його з допомогою інструменту до отримання потрібного результату.
- За допомогою паралельних лез-голок на поверхню шматка м'яса наносяться насічки (надрізи руйнують сполучну тканину і збільшують площу продукту).
- Тендерайзер легко миється.
- Розпушувач м'яса скорочує час роботи на 40%.
- Тендерайзер підходить для нарізки свинини, телятини, баранини, риби та ін. продуктів.
- Конструкція з пластика, з 24 голками-ножами з нержавіючої сталі.
- Сік не витікає, а відбивна майже не стискається. Тендрайзер не травмує самі волокна, як молоток для відбивання (молоток робить з м'яса кашу, при цьому витікає багато соку, а при використанні тендерайзера сполучна тканина залишається цілою).
Характеристики:
— леза: нержавіюча сталь;
— колір: білий;
— кількість лез: 24 шт.;
— габаритні розміри, мм: 51х188;
— виробництво: Китай.
Рекомендації:
- Уникайте потрапляння лез на кістки.
- Великі шматки м'яса слід відбивати з двох сторін.
- В процесі відбивання можна додати спеції: леза інструмента введуть їх всередину м'яса.
Загальні характеристики | |
Матеріал | нержавіюча сталь |
Країна виробник | Китай |
Ваше замовлення комплектується і відправляється протягом 1 робочого дня.
Доставка здійснюється транспортними компаніями України (Нова Пошта, точки видачі ROZETKA, Укрпошта).
Після відправлення замовлення ми повідомимо Вам номер багажної декларації та дату прибуття до Вашого міста.
Наш магазин працює відповідно до Закону про Захист Прав Споживачів.
Тому в разі несправності виробу:
- Товар відсилається на експертизу в сервіс центр, для встановлення причини поломки;
- Якщо поломка сталася не з Вашої вини, Ви маєте право на повернення грошей, заміну товару на аналогічний або безкоштовний ремонт.