Ви можете зробити замовлення, подзвонивши за телефонами:
- 095-768-28-96
- 067-471-04-36
- 093-970-55-08
- 0472-56-85-01
Тендерайзер (розпушувач для м'яса)
- Наявність: Немає в наявності
- Виробник: Katsscn
- Модель: 84436
- Товар переглянуто: 1352
-
112,00 грн.
Ваше замовлення комплектується і відправляється протягом 1 робочого дня.
Доставка здійснюється транспортними компаніями України (Нова Пошта, точки видачі ROZETKA, Укрпошта).
Поділитись:
Тендерайзер (розпушувач для м'яса)
Тендерайзер молоток пом'якшувач розпушувач для м'яса
- Головним призначенням тендерайзера є надання м'ясу пухкої консистенції, що дозволяє прискорити процес приготування продукту і значно зекономить час роботи кухаря.
- Важливим достоїнством тендерайзера є те, що розпушене з його допомогою м'ясо краще зберігає свої смакові якості, залишаючись при смаженні м'яким і соковитим.
При обробці тендерайзером волокна продукту травмуються менше, ніж при обробці сапкою або молотком для м'яса, а сполучні тканини максимально руйнуються.
Теплові хвилі проходять набагато легше крізь тканини розпушеного продукту, тому будь-яке м'ясо без кісток після обробки прожарюється набагато швидше і рівномірніше.
Принцип роботи з тендерайзером досить простий:
- За допомогою паралельних лез-голок на поверхню шматка м'яса наносяться насічки. Надрізи руйнують сполучну тканину і збільшують площу продукту.
- Тендерайзер легко миється.
- Розпушувач м'яса скорочує час роботи на 40 %.
- Тендерайзер для ручної нарізки свинини, телятини, баранини, риби та ін. продуктів.
- Конструкція з пластику з 24 голками-ножами з нержавіючої сталі.
- Сік не витікає, а відбивна майже не стискається. Тендерайзер не травмує самі волокна, як це робить молоток для відбивання. Молоток робить з м'яса кашу, і витікає багато соку, а при використанні тендерайзера сполучна тканина залишається цілою.
- леза – нержавіюча сталь
- колір – білий
- Кількість лез - 24 шт.
- Габаритні розміри, - (d) 51 мм x (H) 188 мм
- Вага - 109 г
- Виробництво: Китай
1.Додайте м'ясо на обробній дошці з дерева або пластику.
2. Відбийте м'ясо з допомогою інструменту до отримання потрібного результату.
- Уникайте попадання лез на кістки.
- Великі шматки м'яса слід відбивати з двох сторін.
- В процесі відбивання можна додати спеції.
- Леза інструменту введуть їх усередину м'яса.
Загальні характеристики | |
Матеріал | нержавіюча сталь |
Країна виробник | Китай |
Ваше замовлення комплектується і відправляється протягом 1 робочого дня.
Доставка здійснюється транспортними компаніями України (Нова Пошта, точки видачі ROZETKA, Укрпошта).
Після відправлення замовлення ми повідомимо Вам номер багажної декларації та дату прибуття до Вашого міста.
Наш магазин працює відповідно до Закону про Захист Прав Споживачів.
Тому в разі несправності виробу:
- Товар відсилається на експертизу в сервіс центр, для встановлення причини поломки;
- Якщо поломка сталася не з Вашої вини, Ви маєте право на повернення грошей, заміну товару на аналогічний або безкоштовний ремонт.