Пошук
0
Кошик

Wood&Steel

Wood&Steel
Шампур прямий із харчової нержавіючої сталі 55 см (товщина 2 мм) Premium Шампур прямий із харчової нержавіючої сталі 55 см (товщина 2 мм) Premium

Шампури виготовлені із харчової нержавіючої сталі високої якості. Цей метал не вступає в реакцію з їжею під час експлуатації, а отже, не змінює її сма..

86,00 грн.

Шампур кутовий із харчової нержавіючої сталі 55 см (товщина 1 мм) Шампур кутовий із харчової нержавіючої сталі 55 см (товщина 1 мм)

Шампури виготовлені із харчової нержавіючої сталі високої якості. Цей метал не вступає в реакцію з їжею під час експлуатації, а отже, не змінює її сма..

48,00 грн.

Терка широка універсальна дерев'яна для овочів по-корейськи Wood&Steel (30*10 см) Терка широка універсальна дерев'яна для овочів по-корейськи Wood&Steel (30*10 см)

Універсальна терка для приготування моркви та інших овочів по-корейськи. Виконана з натурального дерева, леза - сталеві, добре заточені. Терка дозвол..

75,00 грн.

Ручна широка дерев'яна шатківниця для капусти і нарізки овочів і фруктів з одним лезом Wood&Steel (14*38 см) Ручна широка дерев'яна шатківниця для капусти і нарізки овочів і фруктів з одним лезом Wood&Steel (14*38 см)

Дерев'яна шатківниця для кухні є ефективним інструментом для дрібної нарізки овочів і фруктів. Якщо операції з ножем вимагають великих зусиль, то ..

175,00 грн.

Ручна дерев'яна шатківниця для капусти і нарізки овочів і фруктів з двома лезами Wood&Steel (16*43 см) Ручна дерев'яна шатківниця для капусти і нарізки овочів і фруктів з двома лезами Wood&Steel (16*43 см)

Ручна шатківниця -тертка впорається з нарізкою і шаткуванням будь-яких овочів, значно спростивши роботу на кухні. Шатківниця-тетрка допоможе втіл..

312,00 грн.

Ручна дерев'яна шатківниця для капусти та нарізки овочів та фруктів з трьома лезами Wood&Steel (18*45 см) Ручна дерев'яна шатківниця для капусти та нарізки овочів та фруктів з трьома лезами Wood&Steel (18*45 см)

Ручна дерев'яна шатківниця  - пристосування для нарізування овочів і фруктів скибочками. Звичайна шатківниця являє собою дерев'яну дошку ..

324,00 грн.

Ручна дерев'яна шатківниця для капусти і нарізки овочів і фруктів з 4 лезами Wood&Steel (20*50 см) Ручна дерев'яна шатківниця для капусти і нарізки овочів і фруктів з 4 лезами Wood&Steel (20*50 см)

Ручна шатківниця-терка впорається з нарізкою і шинкування будь-яких овочів, значно спростивши роботу на кухні. Шатківниця-терка допоможе втілити ваші ..

335,00 грн.

Ручна дерев'яна шатківниця для капусти і нарізки овочів і фруктів з 2 лезами Wood&Steel (13*30 см) Ручна дерев'яна шатківниця для капусти і нарізки овочів і фруктів з 2 лезами Wood&Steel (13*30 см)

Ручная деревянная шинковка - приспособление для нарезания овощей и фруктов ломтиками. Обычная шинковка представляет собой деревянную доску с укре..

221,00 грн.

Показано з 1 по 8 з 37 (всього 5 сторінок)
Залиште свої контакти і ми Вам зателефонуємо