Пошук
0
Кошик

Все о выпечке

Особливості випікання горішків
Кожна господиня, у якої є горішниця хоче порадувати своїх близьких смачним і свіжим печивом. Для того, щоб воно вийшло з першого разу можна використовувати різні рецепти, але частіше за все об'єднує їх одне - необхідність додавати в тісто велику кількість вершкового масла або маргарину. Перш за все це потрібно для того, щоб тісто не пристало до форми. Сучасна горішниця виготовляється з антипригарного покриття, однак якщо змінити склад тіста, то і смак страви зміниться, і тому рецепт актуальний донині.
Картопляні вафлі
Ми знаємо багато страв з картоплі, адже це дуже поживний і поширений продукт. Майже по всьому світі щорічно вживається велика кількість цієї культури. Картопля має безліч сортів і приготувати з неї можна багато різних страв. Якщо у вас на кухні є вафельниця, то можна приготувати оригінальні оладки. Вони можуть бути окремою стравою або гарніром до риби чи м'яса.
Корпус горішниці - настільки важливий?
Для того, щоб отримати смачні і хрусткі горішки необхідно правильно вибирати горішницю не тільки по внутрішньому покриттю, а й за матеріалом корпусу. У цьому плані у горішниць, які не мають власних нагрівальних елементів в фаворитах метали - алюміній, сталь, чавун.
Півник на паличці: за і проти
Зараз промисловість випускає щорічно велику кількість різних льодяників. Для того, щоб надати їм різні смаки додають різні ароматизатори. Вперше кулеподібні льодяники на паличці з'явилися в Іспанії в 1958 році. Ці ласощі кондитер готував спеціально для дітей, і вони їм неймовірно сподобалось. За короткий час він став мільярдером. Але цю дату неможна вважати початком льодяників. Цукор варили задовго до цієї дати в Стародавній Русі, це були улюблені дитячі ласощі. Найбільшого поширення вони отримали за радянських часів, коли їх стали готувати вдома і використовувати для цього різноманітні форми.
Як доглядати за вафельницею?
Немає нічого кращого, ніж отримати на сніданок чудові хрусткі вафлі. З їх випічкою за допомогою навіть найпростішої механічної вафельниці впорається будь-яка господиня. Навіть чоловік, далекий від кулінарії, зможе порадувати свою кохану домашнім десертом, якщо в будинку є вафельниця. Однак, крім задоволення від свіжоприготованої їжі, на вас чекає процедура очищення вафельниці після використання. Багатьох господинь від частого використання вафельниці відштовхує саме необхідність відмивати форму. Якщо слідувати простим порадам, це буде досить просто.
Лимонний мармелад - приготування
Якщо ви хочете приготувати незвичайний десерт, то варто звернути увагу на рецепти мармеладу. Крім насиченого смаку ці ласощі ще і надзвичайно корисні. Завдяки наявності в ньому желатину мармелад зміцнює волосся і нігті. Лимонний варіант містить велику кількість вітаміну С, який благотворно діє на організм в цілому. Робити мармелад за цим рецептом можна використовуючи в якості основи будь-який інший фрукт, варення або сік. Для того, щоб мармелад мав цікавіший вигляд, аніж прості зацукровані кубики, використовують форми для льодяників.
Показано з 55 по 60 з 107 (всього 18 сторінок)
Залиште свої контакти і ми Вам зателефонуємо