Ви можете зробити замовлення, подзвонивши за телефонами:
- 095-768-28-96
- 067-471-04-36
- 093-970-55-08
- 0472-56-85-01
Форма алюмінієва для випічки великоднього ягняти
- Доступность: На складе
- Производитель: Ласунка
- Код товара: 81904
- Продукт просмотрен: 15425
-
1 599,00 грн.
Ваше замовлення комплектується і відправляється протягом 1 робочого дня.
Доставка здійснюється транспортними компаніями України (Нова Пошта, точки видачі ROZETKA, Укрпошта).
Поделиться
Форма алюмінієва для випічки великоднього ягняти
Форма у вигляді ягняти буде гарно виглядати на великодньому столі, приблизивши вас до шанування старого звичаю — принесення в жертву ягняти під час святкування великого християнського свята Великодня!
Великодній агнець — нагадування про смерть Ісуса Христа для спокутування гріхів всього людського роду. Агнець — символ воскреслого Ісуса і одночасно покірливості та смиренності.
Вашим дітям святкове великоднє ягня, спечене в спеціальній формі, доставить величезну радість.
Досвідчені кондитери в більшості випадків вибирають алюмінієві форми для випічки великодніх ягнят. Алюміній — найкращий матеріал для використання: можливість корозії виключена, і форма не буде розшаровуватися. Вона дуже проста і практична у використанні, що теж важливо для приготування. Крім цього, алюміній має чудові теплообмінні характеристики, так що форми для випічки — справжня знахідка для всіх майстрів і домогосподарок.
Характеристики:
товщина металу: 4 мм;
вага: 2485 г;
загальна довжина з ручками: 32,5 см;
довжина без ручок: 25 см;
висота: 18,5 см;
глибина: 12 см.
ЯК ПРИГОТУВАТИ КЕКС У ВИГЛЯДІ ВЕЛИКОДНЬОГО ЯГНЯТИ:
1. Форму ретельно змастити маслом (особливо зверніть увагу на всі поглиблення).
2. Масло розтопити.
3. Соду погасити в кефірі.
4. Яйця збити з невеликою кількістю цукру.
5. Цукор, яйця і кефір добре змішати.
6. У суміш поступово всипати просіяне борошно, постійно помішуючи.
7. У тісто додати ванілін, розтоплене масло і промиті родзинки.
8. Половину порції тіста влити в форму (ту її частину, де розташована мордочка).
9. Форму закрити другою частиною, поставити в нагріту піч.
10. Випікати при температурі 160–180 градусів 390 хвилин, потім перевернути і тримати в духовці ще хвилин 10.
11. Форму з кексом вийняти з духовки, трохи остудити, відкрити і дістати готовий кекс.
12. Остиглий кекс посипати цукровою пудрою, шию ягняти обв'язати стрічкою, зав'язати її бантиком або повісити маленький дзвіночок.
ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ КЕКСУ У ВИГЛЯДІ ЯГНЯТИ:
- 700–800 г борошна;
- 600 г кефіру, мацоні чи йогурту;
- 300 г цукру;
- 150 г масла або маргарину;
- 3 яйця;
- 100 г родзинок;
- 1 ч. л. соди;
- пакетик ваніліну.
Другу порцію випікайте аналогічно.
Загальні характеристики | |
Тип форми | фігурна |
Кількість випічки | 1 |
Матеріал | Спеціальний харчової алюмінієвий сплав |
Країна виробник | Україна |
Додаткові характеристики | |
Вага | 2485 |
Ваше замовлення комплектується і відправляється протягом 1 робочого дня.
Доставка здійснюється транспортними компаніями України (Нова Пошта, точки видачі ROZETKA, Укрпошта).
Після відправлення замовлення ми повідомимо Вам номер багажної декларації та дату прибуття до Вашого міста.
Наш магазин працює відповідно до Закону про Захист Прав Споживачів.
Тому в разі несправності виробу:
- Товар відсилається на експертизу в сервіс центр, для встановлення причини поломки;
- Якщо поломка сталася не з Вашої вини, Ви маєте право на повернення грошей, заміну товару на аналогічний або безкоштовний ремонт.