Ви можете зробити замовлення, подзвонивши за телефонами:
- 095-768-28-96
- 067-471-04-36
- 093-970-55-08
- 0472-56-85-01
Тендерайзер (розпушувач для м'яса)
- Наявність: Є в наявності
- Виробник: Katsscn
- Модель: 81658
- Товар переглянуто: 1455
-
84,00 грн.
Ваше замовлення комплектується і відправляється протягом 1 робочого дня.
Доставка здійснюється транспортними компаніями України (Нова Пошта, Ін-Тайм, Автолюкс, Сат, Делівері) і Укрпоштою.
Поділитись:
Тендерайзер (розпушувач для м'яса)
Головна ціль тендерайзера — надання м'ясу пухкої консистенції, що прискорить процес приготування продукту і значно зекономить час роботи кухаря.
Перевага тендерайзера в тому, що розпушене з його допомогою м'ясо краще зберігає свої смакові якості, залишаючись при смаженні м'яким і соковитим.
При обробці тендерайзером волокна продукту травмуються менше, ніж при обробці молотком для м'яса, а сполучні тканини максимально руйнуються.
Теплові хвилі проходять набагато легше крізь тканини розпушеного продукту, тому будь-яке м'ясо без кісток після обробки просмажується набагато швидше і рівномірніше.
Принцип роботи з тендерайзери досить простий:
1. Розмістіть м'ясо на оброблювальній дошці з дерева або пластика.
2. Відбийте його з допомогою інструменту до отримання потрібного результату.
- За допомогою паралельних лез-голок на поверхню шматка м'яса наносяться насічки (надрізи руйнують сполучну тканину і збільшують площу продукту).
- Тендерайзер легко миється.
- Розпушувач м'яса скорочує час роботи на 40%.
- Тендерайзер підходить для нарізки свинини, телятини, баранини, риби та ін. продуктів.
- Конструкція з пластика, з 24 голками-ножами з нержавіючої сталі.
- Сік не витікає, а відбивна майже не стискається. Тендрайзер не травмує самі волокна, як молоток для відбивання (молоток робить з м'яса кашу, при цьому витікає багато соку, а при використанні тендерайзера сполучна тканина залишається цілою).
Характеристики:
— леза: нержавіюча сталь;
— колір: білий;
— кількість лез: 24 шт.;
— габаритні розміри, мм: 51х188;
— виробництво: Китай.
Рекомендації:
- Уникайте потрапляння лез на кістки.
- Великі шматки м'яса слід відбивати з двох сторін.
- В процесі відбивання можна додати спеції: леза інструмента введуть їх всередину м'яса.
Загальні характеристики | |
Матеріал | нержавіюча сталь |
Країна виробник | Китай |
Ваше замовлення комплектується і відправляється протягом 1 робочого дня.
Доставка здійснюється транспортними компаніями України (Нова Пошта, Ін-Тайм, Автолюкс, Сат, Делівері) і Укрпоштою.
Після відправлення замовлення ми повідомимо Вам номер багажної декларації та дату прибуття до Вашого міста.
Наш магазин працює відповідно до Закону про Захист Прав Споживачів.
Тому в разі несправності виробу:
- Товар відсилається на експертизу в сервіс центр, для встановлення причини поломки;
- Якщо поломка сталася не з Вашої вини, Ви маєте право на повернення грошей, заміну товару на аналогічний або безкоштовний ремонт.