Ви можете зробити замовлення, подзвонивши за телефонами:
- 095-768-28-96
- 067-471-04-36
- 093-970-55-08
- 0472-56-85-01
Форма алюмінієва для випічки великоднього ягняти
- Наявність: Є в наявності
- Виробник: Ласунка
- Модель: 81904
- Товар переглянуто: 5820
-
705,00 грн.
Ваше замовлення комплектується і відправляється протягом 1 робочого дня.
Доставка здійснюється транспортними компаніями України (Нова Пошта, Ін-Тайм, Автолюкс, Сат, Делівері) і Укрпоштою.
Поділитись:
Форма алюмінієва для випічки великоднього ягняти
Форма у вигляді ягняти буде гарно виглядати на великодньому столі, приблизивши вас до шанування старого звичаю — принесення в жертву ягняти під час святкування великого християнського свята Великодня!
Великодній агнець — нагадування про смерть Ісуса Христа для спокутування гріхів всього людського роду. Агнець — символ воскреслого Ісуса і одночасно покірливості та смиренності.
Вашим дітям святкове великоднє ягня, спечене в спеціальній формі, доставить величезну радість.
Досвідчені кондитери в більшості випадків вибирають алюмінієві форми для випічки великодніх ягнят. Алюміній — найкращий матеріал для використання: можливість корозії виключена, і форма не буде розшаровуватися. Вона дуже проста і практична у використанні, що теж важливо для приготування. Крім цього, алюміній має чудові теплообмінні характеристики, так що форми для випічки — справжня знахідка для всіх майстрів і домогосподарок.
Характеристики:
товщина металу: 4 мм;
вага: 2485 г;
загальна довжина з ручками: 32,5 см;
довжина без ручок: 25 см;
висота: 18,5 см;
глибина: 12 см.
ЯК ПРИГОТУВАТИ КЕКС У ВИГЛЯДІ ВЕЛИКОДНЬОГО ЯГНЯТИ:
1. Форму ретельно змастити маслом (особливо зверніть увагу на всі поглиблення).
2. Масло розтопити.
3. Соду погасити в кефірі.
4. Яйця збити з невеликою кількістю цукру.
5. Цукор, яйця і кефір добре змішати.
6. У суміш поступово всипати просіяне борошно, постійно помішуючи.
7. У тісто додати ванілін, розтоплене масло і промиті родзинки.
8. Половину порції тіста влити в форму (ту її частину, де розташована мордочка).
9. Форму закрити другою частиною, поставити в нагріту піч.
10. Випікати при температурі 160–180 градусів 390 хвилин, потім перевернути і тримати в духовці ще хвилин 10.
11. Форму з кексом вийняти з духовки, трохи остудити, відкрити і дістати готовий кекс.
12. Остиглий кекс посипати цукровою пудрою, шию ягняти обв'язати стрічкою, зав'язати її бантиком або повісити маленький дзвіночок.
ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ КЕКСУ У ВИГЛЯДІ ЯГНЯТИ:
- 700–800 г борошна;
- 600 г кефіру, мацоні чи йогурту;
- 300 г цукру;
- 150 г масла або маргарину;
- 3 яйця;
- 100 г родзинок;
- 1 ч. л. соди;
- пакетик ваніліну.
Другу порцію випікайте аналогічно.
Загальні характеристики | |
Тип форми | фігурна |
Кількість випічки | 1 |
Матеріал | Спеціальний харчової алюмінієвий сплав |
Країна виробник | Україна |
Додаткові характеристики | |
Вага | 2485 |
Ваше замовлення комплектується і відправляється протягом 1 робочого дня.
Доставка здійснюється транспортними компаніями України (Нова Пошта, Ін-Тайм, Автолюкс, Сат, Делівері) і Укрпоштою.
Після відправлення замовлення ми повідомимо Вам номер багажної декларації та дату прибуття до Вашого міста.
Наш магазин працює відповідно до Закону про Захист Прав Споживачів.
Тому в разі несправності виробу:
- Товар відсилається на експертизу в сервіс центр, для встановлення причини поломки;
- Якщо поломка сталася не з Вашої вини, Ви маєте право на повернення грошей, заміну товару на аналогічний або безкоштовний ремонт.